Wpływ redukcji zawartości tłuszczu na teksturę serów dojrzewających
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauki o Żywności (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Książka
Tytuł książki
Żywność, zdrowie, przyszłość : XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Lublin, 25-26 czerwca 2015 : materiały konferencji naukowej
Data publikacji
2015
ISBN
978-83-935421-6-1
Wydawca
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Wpływ redukcji zawartości tłuszczu na teksturę serów dojrzewających
Rok publikacji
2015
Strony (od-do)
257
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.05
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Inne
System-identifier
0000035880