Przebieg proteolizy w serach o obniżonej zawartości tłuszczu
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauki o Żywności (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Książka
Tytuł książki
Żywność a innowacje : XII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku", Kraków, 22-23 września 2016 r., pod patronatem Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN : komunikaty / red. Iwona Drożdż, Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Dorota Najgebauer-Lejko, Łukasz Byczyński
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-937001-7-2
Wydawca
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Przebieg proteolizy w serach o obniżonej zawartości tłuszczu
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
72
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.05
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Redaktorzy
(liczba redaktorów: 5)
Pozostali redaktorzy
+ 5
Inne
System-identifier
0000035804