Wpływ udziału nasion wybranych roślin oleistych na jakość chleba pszenżytniego
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość
ISSN
2451-0769
EISSN
2451-0777
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
4
Strony od-do
90-102
Numer tomu
24
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
triticale
bread quality
bread enrichment
oil-bearing plant seed
antioxidant
pl
pszenżyto
jakość chleba
wzbogacanie pieczywa
nasiona roślin oleistych
właściwości przeciwutleniające
Inne
System-identifier
0000045911
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych