Żywność funkcjonalna i tradycyjna – właściwości i wpływ na postawy konsumentów
PBN-AR
Instytucja
Wydział Agrobioinżynierii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Problemy Higieny i Epidemiologii (9pkt w roku publikacji)
ISSN
1895-4316
EISSN
Wydawca
"MA"
DOI
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
3
Strony od-do
212-216
Numer tomu
98
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000042505