Characteristics of organic acid profiles in 16 species of wild growing edible mushrooms
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Drewna (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES (20pkt w roku publikacji)
ISSN
0360-1234
EISSN
1532-4109
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
10
Strony od-do
784-789
Numer tomu
52
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
contamination
wild edible mushroom species
organic acids composition
physiological role
metals
chelation
pl
zanieczyszczenie
gatunki grzybów
grzyby jadalne
grzyby dziko rosnące
skład kwasów organicznych
rola fizjologiczna
metale
chelatacja
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000020360
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych