Applicability of asparagus (Asparagus officinalis L.) as a component of meatloaf
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie
ISSN
1897-7820
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
1
Strony od-do
87-96
Numer tomu
11
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
antioxidants
asparagus
polyphenols
meat
meatloaf
chelating activity
pl
przeciwutleniacze
szparagi
polifenole
mięso
pieczeń rzymska
aktywność chelatująca
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000019258
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych