Hydrolizaty białek mleka - otrzymywanie, właściwości i nowe kierunki wykorzystania
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
polski
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
ISSN
0478-6599
EISSN
Wydawca
Przedsiębiorstwo Handlu Zagranicznego Spółdzielni Mleczarskich „Lacpol” Sp. z o.o. 01-230 Warszawa, ul. Skierniewicka 21
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
6
Strony od-do
3-11
Numer tomu
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
polski
Białka mleka
Hydroliza
Hydrolizaty
Bioaktywne peptydy
angielski
Milk proteins
Hydrolysis
Hydrolysates
Biopeptides
Cechy publikacji
Artykuł naukowy
Inne
System-identifier
PX-5956132ed5de99cff584d5fd