A simple and rapid method of isolation of active polypeptide complex, yolkin, from chicken egg yolk
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
Food Chemistry (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0308-8146
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCI LTD
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
Strony od-do
705-711
Numer tomu
230
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
angielski
BDNF
Human whole blood cells
IL-6
IL-10
Polypeptide complex
Yolkin
Inne
System-identifier
PX-5936551cd5defe17456d58ca
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych