Darking tuber flesch sweet potato (Ipomoea batatas L. [Lam.]) Polisch in a Soutch-Eastern
PBN-AR
Instytucja
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
RURAL DEVELOPMENT 2013 PROCEEDINGS THE SIXTH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE PROCEEDINGS
ISSN
2345-0916
EISSN
Wydawca
Aleksandras Stulginskis University Akademija, Kaunas Lithuania
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
2
Strony od-do
153-155
Numer tomu
6
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,2
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
CULTIVARS
COOKING
Konferencja
Indeksowana w Scopus
nie
Indeksowana w Web of Science Core Collection
tak
Liczba cytowań z Web of Science Core Collection
Nazwa konferencji (skrócona)
Nazwa konferencji
6th International Scientific Conference on Rural Development - Innovations and Sustainability
Początek konferencji
2013-11-28
Koniec konferencji
2013-11-29
Lokalizacja konferencji
Akademija
Kraj konferencji
LT
Lista innych baz czasopism i abstraktów w których była indeksowana
Streszczenia
Język
en
Treść
The study is based on the field experiment, carried out between 2009-2012 in Zyznow, in randomized blocks with 3 replications. The factors were, firstly the variety of sweet potato: Carmen Rubin, Goldstar, White Triumph, and secondly the three various cultivation a) technologies: traditional farming method without protection, b) farming with use of PE-foil, c) farming with use of PP-non-woven fabric. The level of fertilization was kept on the constant level. The cultivation with use of protection caused brightening of the pulp, both in stolon and upper parts when compared with the ones cultivated in traditional ways. The specific genetic features of different varieties of sweet potato were influencing the browning of pulp of cooked and raw potatoes.
Inne
System-identifier
PX-58e5038bd5de9fde73542297