Capsaicinoid profile of soft-flesh Capsicum spp. genotypes according to the purée production method
PBN-AR
Instytucja
Wydział Rolnictwa i Biotechnologii (Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Herba Polonica
ISSN
0018-0599
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
3
Strony od-do
56-65
Numer tomu
60
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
capsaicin
dihydrocapsaicin
soft-flesh Capsicum spp.
pericarp
purée
pl
kapsaicyna
dihydrokapsaicyna
soft-flesh Capsicum spp.
perykarp
purée
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000021624
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych