Biocomponent determination in vinegars with the help of 14C measured by liquid scintillation counting
PBN-AR
Instytucja
Instytut Fizyki-Centrum Naukowo - Dydaktyczne Politechniki Śląskiej (Politechnika Śląska)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Food Chem.
ISSN
0308-8146
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
Strony od-do
614-616
Numer tomu
45
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Słowa kluczowe
en
radiocarbon
14C
acetic acid
vinegar
biocomponent
LSC
pl
radiowęgiel
C14
kwas octowy
ocet
biokomponent
LSC
Inne
System-identifier
0000089720
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych