Characteristic of gelatine, carrageenan and sodium alginate hydrosols treated by direct electric current
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
Polymers
ISSN
2073-4360
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
8
Strony od-do
1-19
Numer tomu
8
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 2
Słowa kluczowe
angielski
gelatine
carrageenan
sodium alginate
hydrosol
direct current
rheology
SEM
FTIR
storage
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Streszczenia
Język
Treść
Cechy publikacji
Artykuł naukowy
Inne
System-identifier
PX-583d820d82ce306803c65b34
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych