Przebieg proteolizy w serach o obniżonej zawartości tłuszczu
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauki o Żywności (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Książka
Tytuł książki
Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / Redaktorzy: Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż, Tomasz Tarko
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-937001-6-5
Wydawca
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Przebieg proteolizy w serach o obniżonej zawartości tłuszczu
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
60-67
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.40
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Redaktorzy
(liczba redaktorów: 3)
Pozostali redaktorzy
+ 3
Inne
System-identifier
0000024816