Low-concentrated acidic electrolysed water treatment of pork: inactivation of surface microbiota and changes in product quality
PBN-AR
Instytucja
Wydział Chemiczny (Politechnika Wrocławska)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
eng
Czasopismo
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN
0950-5423
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
nr 11
Strony od-do
2340-2350
Numer tomu
vol. 50
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
pol
spektroskopia oscylacyjna
mikrobiologia
kontrola jakości mięsa
Inne
System-identifier
000199751
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych