Evaluation of HS-SPME and ultrasonic solvent extraction for monitoring of plant flavours added by the bees to herbhoneys: traceability biomarkers
PBN-AR
Instytucja
Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Analityki Medycznej (Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Food Additives and Contaminants Part A-Chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment
ISSN
1944-0049
EISSN
1944-0057
Wydawca
TAYLOR & FRANCIS LTD
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
11
Strony od-do
1761-1771
Numer tomu
32
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Cechy publikacji
ORIGINAL_ARTICLE
Inne
System-identifier
677506
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych