Effect of selected agronomic factors on the baking quality of winter spelt strains and cultivars (Triticum aestivum ssp. spelta L.) in comparison with common wheat (Triticum aestivum ssp. vulgare)
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
ROMANIAN AGRICULTURAL RESEARCH
ISSN
1222-4227
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
33
Strony od-do
251-258
Numer tomu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Pozostali autorzy
+ 5
Słowa kluczowe
en
sowing rate
weed control
spelt
wheat
organic farming
grain quality
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
Oryginalny artykuł naukowy
Inne
System-identifier
16623