Influence of different histidine sources and zinc supplementation of broiler diets on dipeptide content and antioxidant status of blood and meat
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
British Poultry Science
ISSN
0007-1668
EISSN
1466-1799
Wydawca
TAYLOR & FRANCIS LTD
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 4
Strony od-do
454-465
Numer tomu
Vol.54
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 3
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050841
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych