Immunologically active peptides that accompany hen egg yolk immunoglobulin Y: separation and identification
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Biological Chemistry
ISSN
1431-6730
EISSN
Wydawca
De Gruyter
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 7
Strony od-do
879-887
Numer tomu
Vol. 394
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 2
Słowa kluczowe
EN
Yolkin
Chicken egg yolk
Cytokine induction
Immunoglobulin Y (IgY)
Vitellogenin
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000051984
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych