Carbonyl and sulfhydryl groups of chicken meat proteins after dietary modulation with selenium
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Open Chemistry
ISSN
2391-5420
EISSN
Wydawca
De Gruyer
DOI
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Issue 1 ; DOI:
Strony od-do
1293-1302
Numer tomu
Vol. 13
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
EN
Sulfhydryl
Selenium
Meat protein oxidation
Carbonyl
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne-Bez utworów zależnych
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000058861
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych