Effects of dietary levels of PUFA fed to adult yellow perch on the fatty acid composition of eggs and larvae characteristics: new research directions
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Książka
Tytuł książki
Biology and culture of percid fishes. Principles and practices. Part V / Editors: Patrick Kestemont , Konrad Dabrowski , Robert C. Summerfelt
Data publikacji
2015
ISBN
978-94-017-7226-6
Wydawca
Publikacja
Główny język publikacji
EN
Tytuł rozdziału
Effects of dietary levels of PUFA fed to adult yellow perch on the fatty acid composition of eggs and larvae characteristics: new research directions
Rok publikacji
2015
Strony (od-do)
565-586
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
1,22
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
EN
Lipids
Fatty acids
Yellow perch
Larval stages
Diet formulation
Redaktorzy
(liczba redaktorów: 3)
Pozostali redaktorzy
+ 3
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
000058965
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych