CZYNNIKI WPŁYWAJĄCE NA ZAWARTOŚĆ AZOTANÓW (V) I AZOTANÓW (III) W ROŚLINACH
PBN-AR
Instytucja
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowy Instytut Badawczy
Książka
Tytuł książki
PROBLEMY GOSPODARKI NAWOZOWEJ W POLSCE
Data publikacji
2013
ISBN
9788375621471
Wydawca
IUNG-PIB Puławy
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
CZYNNIKI WPŁYWAJĄCE NA ZAWARTOŚĆ AZOTANÓW (V) I AZOTANÓW (III) W ROŚLINACH
Rok publikacji
2013
Strony (od-do)
47-56
Numer rozdziału
4
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,50
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Słowa kluczowe
pl
azotany (V)
azotany (III)
azotyny
warzywa
pobieranie
nawożenie
warzywa ekologiczne
warzywa konwencjonalne
Redaktorzy
(liczba redaktorów: 1)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Witryna wydawcy
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
CHAPTER_IN_A_BOOK
Inne
System-identifier
608440