Zanieczyszczenie żywności pochodzenia roślinnego aflatoksynami i sposoby jego redukcji
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
POL
Czasopismo
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne
ISSN
1895-4421
EISSN
Wydawca
Stowarzyszenie Twórców Nauki i Kultury EPISTEME
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
2
Strony od-do
49-58
Numer tomu
21
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 2
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
review-article
Inne
System-identifier
33168