Nutritional value and mineral composition of grain of selected wheat species depending on the intensity of a production technology
PBN-AR
Instytucja
Wydział Agrobioinżynierii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
Journal of Elementology
ISSN
1644-2296
EISSN
Wydawca
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne
DOI
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
3
Strony od-do
705-715
Numer tomu
20
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
35478
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych