Analiza zagrożeń jako praktyczne podejście do projektowania i wdrażania systemu proewencyjno-zapobiegawczego HACCP
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Politechnika Warszawska)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Ekonomia i Zarządzanie
ISSN
2080-9646
EISSN
2300-0813
Wydawca
Oficyna Wydawnicza Politechniki Białostockiej
DOI
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
1/2014
Strony od-do
81-97
Numer tomu
1
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.8
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
pl
System, Żywność, HACCP
en
System, Food, HACCP
Streszczenia
Język
pl
Treść
Dokonano analizy zagrożeń występujących przy projektowaniu i wdrażaniu systemu HACCP
Inne
System-identifier
WUTaf51e59e3565401c978179d6ab1a2bb1